Zoeken


Vakcollege Noordoostpolder


Menu
  Vakcollege Noordoostpolder

  Het Vakcollege Noordoostpolder biedt aan leerlingen in de beroepsgerichte leerwegen van het vmbo arbeidsmarktrelevante, praktijkgerichte en doorlopende leerroutes die leiden naar een vakdiploma en een baan. De loopbaan van de leerling staat hierbij centraal. We bieden maatwerk om aan te kunnen sluiten op de verschillende onderwijsbehoeften en –wensen van onze leerlingen.

  Het onderwijs op het Vakcollege Noordoostpolder wordt verzorgd in een eigen modern schoolgebouw, voorzien van volledig geoutilleerde praktijklokalen. Door nauwe samenwerking tussen de besturen van het Emelwerda College en het Zuyderzee College is het mogelijk een breed en kwalitatief sterk beroepsgericht vmbo- aanbod voor leerlingen worden aan te bieden. We bieden maar liefst drie sectoren aan: Techniek, Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen.

  Het Vakcollege Noordoostpolder is een school waar iedere leerling welkom is. We staan open voor anderen, ongeacht geloof of afkomst. Belangrijk vinden wij het onderkennen van de gezamenlijke waarden en onderlinge verbondenheid. Binnen het Vakcollege Noordoostpolder is zowel het openbaar als het christelijk onderwijs herkenbaar. Dit geldt voor dagelijks handelen, dagopeningen en vieringen. Het Vakcollege Noordoostpolder wil een school zijn waar meisjes en jongens met plezier naar toe gaan, waar ze zich veilig voelen en waar ze optimaal kunnen leren. Verbondenheid met u als ouders is eveneens van groot belang bij de begeleiding van onze leerlingen, uw kinderen. Als school willen we u als ouders goed en tijdig informeren. Andersom vragen we ook aan u om ons goed en tijdig van noodzakelijke informatie te voorzien.

  Adres en Contact

  Bezoekadres
  Espelerlaan 70
  8302 DC Emmeloord

  Postadres:
  Postbus 1129
  8300 BC Emmeloord

   0527-634588
   info@vakcollegenoordoostpolder.nl


   Bekijk alle contactpersonen
  Vakcollege Noordoostpolder is onderdeel van: Emelwerda College