Zoeken


Vakcollege Noordoostpolder


Menu
Nieuwsarchief

Natalie

Bericht geplaatst op: 7-6-2021

Natalie had originele ideeën en kon ons allemaal regelmatig op een heel ander denkspoor zetten. Tevens was haar kijk op de leerlingen open en altijd gericht op de talenten die de leerlingen hebben. Dit en nog zoveel meer gaan wij allemaal missen. Natalie was tot het laatst toe betrokken bij de leerlingen, de collega’s en de school. Dat typeerde haar en haar manier van omgaan met haar werk. Een betere ambassadeur voor het Vakcollege konden we ons niet wensen.  

Dit bericht zal ook bij onze leerlingen emoties oproepen. Zeker bij degenen die les van Natalie hebben gehad of Natalie als mentor hebben meegemaakt. Maar ook bij degenen die zelf een groot verlies hebben geleden. Er mag verdriet zijn en er is ruimte om dit verdriet op school te delen met de coach/mentor, maar ook met de vertrouwenspersoon, zorgcoördinator, leerling coördinator, of een andere medewerker van school. We zullen in de coach/mentor lessen uitgebreid stil staan bij het overlijden van Natalie. Dat zal afhankelijk zijn van de klas en de herinneringen die de klas heeft aan Natalie. 

We hebben in school een ruimte ingericht waar we Natalie herdenken en herinneringen aan Natalie achterlaten in welke vorm dan ook. 
 
We wensen iedereen veel sterkte toe.  

Namens alle collega's van Natalie,
Herjan Reuten en Annemarieke Op 't Hof

 Terug

Adres en Contact

Bezoekadres
Espelerlaan 70
8302 DC Emmeloord

Postadres:
Postbus 1129
8300 BC Emmeloord

 0527-634588
 info@vakcollegenoordoostpolder.nl


 Bekijk alle contactpersonen
Vakcollege Noordoostpolder is onderdeel van: Zuyderzee College Emelwerda College